BattleTech

Det nya spelet BattleTech är i princip helt nytt på marknaden. Det släpptes år 2018 under april månad och är alltså helt färskt. Har du inte hunnit sätta tänderna i detta spel ännu kan det vara dags för det nu. BattleTech tillhör kategorin tv-spel men fungerar även på flera olika plattformar, såsom Mac, Windows och Linux. Läs mer om spelet i denna artikel!Det är företaget Harebrained Schemes som har utvecklat spelet. Vanligtvis förkortas det HBS och spelleverantören har tillgodosett flera hundratusentals spelare med kvalitativa spel med hög grafik och prestanda. Det är inte bara BattleTech som är en succé i företags portfölj utan det finns en hel del fler spel att hämta. HBS grundades under 2011 och har sedan dess levererat spel till världen.

Olika paket av BattleTech

På paradoxplaza.com kan du köpa spelet och det är Paradoxplaza som lanserade det medan det är HBS som står bakom utvecklingen. På webbsidan finner du olika typer av paket som inkluderar olika saker. Samtliga paket innehåller givetvis grundspelet men betalar du lite extra kan du ta del av ett forum för spelet samt annat kul. Priset för spelet ligger på cirka 40 euro.

Mer om BattleTech

BattleTech är ett robotkrigsspel där samtliga figurer i spelet är någon typ av robot, så inte ett klassiskt krigsspel. Spelet är en framtida version av världen där teknologin har tagits ända ut till rymden där spelets miljö är. Syftet är helt enkelt att överleva och erövra samt utplåna motståndare. Det är ett fartfyllt spel där du alltid behöver vara på din vakt för att din robot inte ska förlora.

Att tänka på

Det förekommer en hel del våld i spelet vilket innebär att det inte är lämpligt för barn. Spelet har en åldersgräns på 12 år och denna ålder bör följas. Spelet är ett krigsspel vilket innebär att det är våldsamma och tuffa handlingar som kan ske. Om det låter som något för dig kan det vara dags att prova spela BattleTech!